Milli Savunma Üniversitesi - Nizamiye

Milli Savunma Üniversitesi Rektörlüğü’nün Kurban Bayramı Mesajıdır.

Milli Savunma Üniversitesi Harp Okulları Yerleştirme Sonuçları Açıklanmıştır.

Milli Savunma Üniversitesi Senatosu Tarafından Belirlenen Uluslararası Alan İndeksleri Yayımlanmıştır.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Merkez Kütüphane’nin Edebiyat Köşesinde bu ayın yazarı “Hüseyin Rahmi GÜRPINAR”ın kitapları sergilenmektedir.

Sayın Cumhurbaşkanımızın Milli Savunma Üniversitesi 2. Dönem Karargâh Subaylığı Eğitimi Mezuniyet Töreni Mesajıdır.

MSÜ Rektörlüğü’nün “Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 44’üncü Yıldönümü” Mesajıdır.

Milli Savunma Üniversitesi tarafından “Savaşın Değişen Modeli: HİBRİT SAVAŞ” adlı kitap yayınlanmıştır.

MSÜ Rektörlüğü'nün "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" Mesajıdır.

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Enstitüleri 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Mülakat Sonuçları Açıklanmıştır.

Kütüphanemizin abone olduğu Atlas Tarih dergisinin, 53. sayısında Sayın Rektörümüz Erhan AFYONCU ile yapılan röportajı okuyabilirsiniz.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Merkez Kütüphane’nin Edebiyat Köşesinde bu ayın şairi “Rıfat ILGAZ” kitapları sergilenmektedir.

MSÜ Rektörü Prof. Dr. Erhan AFYONCU’nun “Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’’ Kutlama Mesajıdır.

MSB Personel Temin Dairesi Başkanlığı Milli Savunma Üniversitesi 2018 yılı askeri öğrenci temini başvuru sonucunu görmek için tıklayınız.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığınca “Legal Hukuk, APS Journals, Turcademy” veri tabanlarına abone olunmuştur. “Veritabanları (A-Z)” başlığından ulaşabilirsiniz.

Öğretmen ve Mühendis Sınıfı Subay Temini Seçim Aşaması Faaliyetleri 18 - 22 Haziran 2018 tarihlerinde yapılacaktır.

Harp ve Sulh: 300. Yılında Pasarofça Antlaşması Uluslararası Sempozyumu 28 Haziran 2018 tarihinde MSÜ Fatih Harp Tarihi Araştırmaları Enstitüsü 4.Levent'te icra edilecektir.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Merkez Kütüphane’nin Edebiyat Köşesinde bu ayın şairi “Ahmet Hamdi TANPINAR” kitapları sergilenmektedir.

MSÜ Rektörlüğü’nün "Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nın 107'nci Kuruluş Yıldönümü” Mesajıdır.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığınca “AAS Historical Periodicals Collection” veri tabanı kütüphane sayfasında “Deneme Veritabanları” başlığı altında deneme erişimine açılmıştır.

2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Güz Dönemi lisansüstü programlar ve başvuru esasları yayınlanmıştır.

Milli Savunma Üniversitesi Rektörlüğü
34334 Yenilevent/ Beşiktaş/ İstanbul