Milli Savunma Üniversitesi - Nizamiye

Tüm Duyurular

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Merkez Kütüphanesinde “Kut’ül Amare Zaferi”konulu kitap sergisi açılmıştır.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığınca “Mango Languages, Vidobu, Hiperkitap” veri tabanlarına abone olunmuştur. Kütüphanenin internet sayfasında “ Veritabanları (A-Z)” başlığı altında ulaşabilirsiniz.

Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı Sonuçları Hakkındaki Duyurusu

Milli Savunma Üniversitesi Rektörlüğü'nün 2018-Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı Sonuçları Hakkındaki Duyurusudur.

Milli Savunma Üniversitesi Rektörlüğünün Türk Polis Teşkilatının 173'üncü Kuruluş Yıldönümü Kutlama Mesajıdır.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığınca “PressReader” veri tabanına abone olunmuştur. Kütüphanenin internet sayfasında “ Veritabanları (A-Z)” başlığı altında ulaşabilirsiniz.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığınca “Music&Dance Online” veri tabanı kütüphanenin internet sayfasında “Deneme Veritabanları” başlığı altında deneme erişimine açılmıştır.

MSÜ Rektörlüğünün  18 Mart Şehitleri Anma  Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 103’üncü Yıldönümü Mesajı

“18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” etkinlikleri kapsamında Küt.Dok.D.Bşk.lığı Merkez Kütüphanesinde “Çanakkale Geçilmez” konulu kitap sergisi açılmıştır.

"Türklerin Kullanıdığı Alfabeler, Türk Alfabesinin Öyküsü ve Göktürk Döneminin Askeri Stratejileri" konulu konferans ile "Kültürümüzün Mihenk Taşları: Taştaki Türkler" konulu fotoğraf sergisi

Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı'nın (2018-MSÜ) giriş belgeleri internetten erişime açıldı (09.03.2018).

Turcademy veri tabanına aboneliğimiz gerçekleştirilmiştir.

SOBİAD Atıf Dizini veri tabanına aboneliğimiz gerçekleştirilmiştir.

MSÜ ATASAREN koordinesinde 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı Bahar Dönemi (Şubat-Nisan 2018) konferansları icra edilecektir. Detaylar için tıklayınız.

MSÜ Rektörlüğünün Taziye Mesajıdır.

Milli Savunma Üniversitesi olarak, ''Zeytin Dalı Harekâtında'' görev yapan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin tüm personeline muvaffakiyetler diliyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun.

Milli Savunma Üniversitesine bağlı Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksek Okullarına müracaatlar sona ermiştir.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Merkez Kütüphanesi "İnternet Salonu" yenilenen bilgisayarlarıyla hizmete girmiştir.

KÜTÜPHANE VERİTABANLARINA ERİŞİM