Milli Savunma Üniversitesi - Nizamiye

Tüm Duyurular

Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi Temini Ön Değerlendirme Sonuçları ve Giriş Sınavı Tarihleri Açıklanmıştır.

Milli Savunma Üniversitesi Yayınlarına erişmek için tıklayınız.

Milli Savunma Üniversitesi Araştırma Enstitüleri Bahar Dönemi Lisansüstü Öğrenci Alımı

MSÜ Kara Harp Okulu Bilim Dergisi Aralık 2019 Sayısı Yayımlanmıştır.

Güvenlik Stratejileri Dergisi Aralık 2019 Sayısı Yayımlanmıştır.

MSÜ Deniz Harp Enstitüsü Dergisi "Mavi Vatan" dan Açık Denizlere'nin Üçüncü Sayısı Yayımlanmıştır.

Savunma Bilimleri Dergisi Kasım 2019 Sayısı Yayımlanmıştır.

Güvenlik Stratejileri Dergisi Eylül 2019 Sayısı Yayımlanmıştır.

MSÜ Rektörlüğünün Prof.Dr. Ahmet Haluk DURSUN'un Vefatı Nedeniyle Yayımlanan Başsağlığı Mesajı

Milli Savunma Üniversitesi - Marmara - Üniversitesi - Şişecam A.Ş. İşbirliği ile TÜBİTAK 2244 Sanayi Doktora Programı Başvurusu Kabul Edildi.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığınca “İdealonline Süreli Yayın” veri tabanına abone olunmuştur. Kütüphanenin “Veritabanları (A-Z)” başlığından ulaşabilirsiniz.

"Osmanlı Askeri Kültüründe Sefer Lojistiği" isimli dokümana buradan ulaşabilirsiniz.

MSÜ Atatürk Stratejik Araştırmalar Enstitüsü 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Lisansüstü Programlarına Öğrenci Alımı

MSÜ Barbaros Deniz Bilimleri ve Mühendisliği Enstitüsü 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Lisansüstü Programlarına Öğrenci Alımı

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığınca "Springer e-Kitap 2018" satın alınmıştır. Kütüphane "Veritabanları (A-Z)" başlığı altında bu koleksiyona ulaşabilirsiniz.

Britannica Academic Edition veri tabanı ve Merriam-Webster Online Sözlük deneme erişimine açılmıştır. Kütüphane "Deneme Veri tabanları" başlığı altından Britannica Academic Edition ve Online Sözlük’e ulaşabilirsiniz

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığınca "History of Warfare" e-kitapları satın alınmıştır.Kütüphane "Veritabanları (A-Z)" başlığı altından veya E-kitaplar başlığından ulaşabilirsiniz.

Kütüphane çalışma saatleri eğitim ve öğretim zamanı Pazartesi-Perşembe günleri 08:30-19:00, Cuma günü 08:30-17:30 olarak değiştirilmiştir.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığınca “Brill Russian-Ottoman Relations Online 1600- 1800 Part 1” veri tabanına abone olunmuştur. Kütüphane “Veritabanları (A-Z)” başlığı altında ulaşabilirsiniz.

MSÜ Öğretim Üyesi (Profesör, Doçent, Doktor Öğretim Üyesi) temini faaliyetleri devam etmektedir.

Milli Savunma Üniversitesi Rektörlüğü
34334 Yenilevent/ Beşiktaş/ İstanbul