Milli Savunma Üniversitesi - Nizamiye

Tüm Etkinlikler

MSÜ'ye bağlı Astsubay Meslek Yüksek Okullarının 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı Açılış Törenleri icra edilmiştir. Detaylar için tıklayınız.

MSÜ'ye bağlı Meslek Yüksek Okullarının 2017-2018 Eğitim ve öğretim Yılı Açılış Törenleri icra edilmiştir. Detaylar için tıklayınız.

MSÜ'ye Bağlı Astsubay Meslek Yüksek Okullarının 2017-2018 Ant İçme Törenleri İcra Edilmiştir. Detaylar için tıklayınız.

Özbekistan Savunma Bakanı Milli Savunma Üniversitesi Rektörlüğü'nü ziyaret etmiştir. Detaylar için tıklayınız.

MSÜ'ye bağlı Harp Okullarının 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı Açılış Törenleri icra edilmiştir. Detaylar için tıklayınız.

DHO And İçme ve Meç Kuşanma Töreni icra edilmiştir. Detaylar için tıklayınız.

Preveze Deniz Zaferi’nin 479’uncu yıldönümü kutlanmıştır. Detaylar için tıklayınız.

İzmir/Menteş'te KHO And İçme ve Meç Kuşanma Töreni icra edilmiştir. Detaylar için tıklayınız.

Millî Savunma Bakanı Sn.Nurettin CANİKLİ’nin Milli Savunma Üniversitesi Ziyareti detayları için tıklayınız.

Gaziler Günü Etkinliği detayları için tıklayınız.